“Eszem-Iszom” Közösségi ház

  „Eszem-Iszom”” Közösségi ház

  Teljes befogadó képesség :35 fő /itt szállás lehetőség nincs/

   

  Használati díjak a vendégházban elszállásolt vendégeink részére:

  Tél Fűtési szezon :   Január 1   –    május 30 és               Szeptember 1   –     December 31

  1200 Ft/fő/alkalom  csak a vendégházban elszállásolt vendégeinknek+ fűtésköltség gázóraállás alapján

  Nyár :     Június 1     –       Augusztus 31

  1200 Ft/fő/alkalom  csak a vendégházban elszállásolt vendégeinknek

  A közösségi ház önmagában is bérelhető szállás nélkül

  pl:ballagás,céges rendezvények,névnap,szalagavató,eljegyzés stb.

  29000 Ft/nap/alkalom  16 főig  ,abban az esetben is ki kell fizetni a bérleti díjat /29000 ft/ ha nem éri el a 16 főt,ezen felüli létszám esetén 2000 ft/fő/alkalom minden főnek.Az alkalmi bérlés időtartama 13.00-tól – másnap 8.00 -ig értendő.Ez időpont túlhaladása esetén a teljes díj újbóli megfizetése kerül felszámításra.

  + fűtési szezonban fűtésköltség gázóra állás alapján

  Fizetési lehetőség:Előre utalás,helyszínen készpénz

  Foglalási szabályzat:

  Az előre lebeszélt és leadott létszám változása esetén érkezés előtt 7 nappal lehetőség van a létszámot módosítani,ez időn túli jelzés elmaradása esetén az eredeti leadott létszám szerint kell fizetni a szállást azaz az el nem jött vendég után is ki kell fizetni a szállásdíjat.Megértésüket köszönjük!

  Az ár magában foglalja a közösségi ház teljes használatát,tálaló,konyha mely teljesen felszerelt stb.

  Külön megbeszélés és díj ellenében a főzést is meg tudjuk oldani hagyományőrző falusi ételekkel pl:kemencében sült húsok,kenyérlángos,káposzta stb.

  Itt van megtartva télen a Hagyományőrző Falusi Disznóvágás program is.

  Az “Eszem-Iszom” közösségi ház közvetlenül a Keményffy vendégház és a Lukovics turistaház mellet található!

   

  Hagyományőrző Falusi Disznóvágás

  Program: lásd leírás alapján

  Díj: 24.900 Ft /fő/ 2 éj /program,itt más fizetési kötelezettség nincs

   

  • Vendégházak

   “Eszem-Iszom” Közösségi ház

   „Eszem-Iszom”” Közösségi ház Teljes befogadó képesség :35 fő /itt szállás lehetőség nincs/   Használati díjak a vendégházban elszállásolt vendég..
   Tovább

   Lukovics Turista ház

   A Lukovics turistaház 2 napraforgós besorolású!!! Befogadó képesség: max 9 fő Szállás díjak: Tél Fűtési szezon –   Január 1 – május 30   és S..
   Tovább

   Keményffy vendégház

     A Keményffy Falusi Vendégház / 4 napraforgós minősítésű/  Észak-Magyarországon a Világörökség részeként nyilvántartott Tokaj-hegyaljai Monokon Ko..
   Tovább
  • Vélemények

   Tisztelt Tulajdonosok! Megérkeztünk a vendégházba a Rumi és Kordai család.Tetszik a ház és a kert ,ízlésesen van berendezve,kialakítva.A 2.[..]
   Kedves Gyuri,Kriszti,Magdi néni! Nagyon szépen köszönünk mindent,nagyon jól éreztük magunkat.Sajnos eltelt ez a pár nap is,bár tovább marad[..]
  • Programok

   80-as évek RETRO házibulija

   2016-01-04
   Ha már unod a szürke napokat és szeretnél egy igazi retro disco házibuliban részt venni akkor itt a legújabb lehetőség. Modern Talking, C C Catch,  Boney M,  Fancy,  OMD,, The Twins ,Falco stb, fények, disco gömb,füst,kaja. Na ez a buli!!!!

   Disznótoros vacsora

   2015-12-02
   A disznótoros vacsora ahova várjuk kedves vendégeinket    2017  01 21-22   Jelentkezési határidő:2017  01 06 A program min.12 felnőtt vendég esetén indul. Ha felkeltette érdeklődését,kérjük jelezze részvételi szándékát e-mailben  /lukovics70@freemail.hu/ a megadott határidőig.    A  min. létszám megléte esetén értesítjük .

   Monoki hagyományőrző falusi disznóvágás

   2015-06-20
   Disznóvágás időpontjai ahova várjuk vendégeink jelentkezését. Ár: 24900 Ft/fő/2 éj + program,  0-4 éves korig  ingyenes,       4-10 éves korig 50 % kedvezmény.Részletes leírás a színes szórólapon. Figyelem!  A program   minimum 13  FELNŐTT  részvétele esetén indul. 2018 január 12-13-14 2018 január 26-27-28 Teltház 2018 február 9-10-11 2018 március 2-3-4 Teltház   Természetesen az időpontoktól el lehet […]