Disznóvágás időpontjai ahova várjuk vendégeink jelentkezését.
CSOMAG AJÁNLATUNK: MINIMUM 14 felnőtt maximum 28 fő részvételével foglalható családoknak,baráti társaságoknak,cégeknek csapatépítésre!
Ár: 38900 Ft/fő/2 éj ami magába foglalja a teljes programot/alább olvasható/ ,szállást/2 éj/+ fürdődézsa használatát + 5 x 30 perc infraszauna igénybevételére zseton, 0-4 éves korig ingyenes, 4-9 éves korig 50 % kedvezmény.
SZÉP KÁRTYA FIZETÉST ELFOGADUNK!
SZÉP KÁRTYA FIZETÉS ESETÉN A TELJES ÖSSZEGET ELŐRE KÉRJÜK KIFIZETNI!
Az ár nem tartalmazza: alkohol és üditőitalok amit hozhatnak magukkal vendégeink!!!
Foglalási,lemondási feltételek:
Az emailos visszaigazolás és az előleg megérkezése után válik véglegessé a foglalás.
Ha a lefoglalt időpontban végül kevesebben érkeznek mint min.14 fő ,akkor abban az esetben is a min.14 fő teljes díját kell kiegyenlíteni az előleg összeg levonását figyelembe véve. !!!
-A foglalást a program 40%-ával lehet előre utalással megtenni,a fennmaradó összeget a helyszínen kp-val vagy bankkártyával terminálon keresztül lehet kiegyenlíteni.
MKB 10300002-27003350-00003285
SZÉP kártya fizetés esetén a teljes díjat kérjük előre elutalni !!!
Továbbá kérnénk egy nevet,címet amire az előleg számlát kiállíthatjuk!
-21 nappal az érkezés előtti lemondás esetén az előleget visszatéritjük
-14 nappal az érkezés előtti lemondás esetén az előleg 40%-át visszatéritjük
-7 nappal az érkezés előtti visszamondás esetén nem áll módunkban az előleget visszaküldeni !!! Megértésüket köszönjük!
A szobák befogadó képességét a Keményffy vendégház aloldalán tekinthető meg.
A beosztást a vendégeinkre bízzuk!
A három napos programok egynapos programként is megrendezésre kerülhetnek, egyeztetés után.
Természetesen az időpontoktól el lehet térni és más időpontot kérni ,előzetes egyeztetés esetén.
PROGRAM
Első nap -péntek 17-18 óra: Érkezés a Keményffy vendégházba, Monok, Jókai út 10 3905
Szálláshely elfoglalása. Vacsora:Töltött káposzta,ásványvíz,kávé,welcome pálinka
Második nap szombat: 6.30 Ébresztő lélekmelegitő fogópálinkával, forró tea, forralt bor, kávé,meleg friss házi pogácsa. Ismerkedés a böllérrel.
7.00 Kezdetét veszi a disznóvágás melynek munkálataiba a vendégeink is bekapcsolódhatnak pl:perzselés,tisztitás,vízhordás,mosás,húsfeldolgozás. A folyamat közben felfűtjük az üstöt ahol a hurkába való finomságok főnek majd.Kóstolni kötelező :)
Reggeli:Hagymás vér,tojásos velő,kenyér,kávé,tea,ásványvíz,étvágygerjesztő pálinka
Ami munkák várnak ránk:füstrevaló húsok előkészítése,húrka-kolbász töltés
Ebéd:Vendégeink büféasztalról válogathatnak kedvük szerint :toroskáposzta,frissen sült disznópecsenye,főtt burgonya,savanyúság ,kenyér ,ásványvíz
Ebéd után:Borkóstolás szakavatott borász segítségével ,igény szerint helyszínen történő bor értékesítés.
További feladatok aki még bírja :)zsírszalonna kockázása,tepertősütés.
Igény szerint pihenés,rákészülés az esti vacsorára,mulatságra.
Vacsora:üstben főt orjaleves házi csigatésztával,töltikével,zöldséggel gazdagon,főt hús tormával,hurka kolbász,árványvíz,kávé
Meglepetés:cigányzenész,mulatság,tánc
Harmadik nap vasárnap: 8.30 Reggeli ,az asztalon friss fokhagymás abárolt szalonna,disznósajt,tepertő,zöldségek,kenyér ,kávé,tea
11.00 Búcsúzás a vendégháztól és a tulajdonosaiktól.
Minden vendégünk kóstoló csomagot kap!