Keményffy Falusi Vendégház | Monok
Keményffy Falusi Vendégház | Monok
Háttér
Háttér

Keményffy vendégház

KEDVES VENDÉGEINK!

A vendégház 2021 szeptemberében teljes rekonstrukciós felújításon esett át kívül-belül. Megépítésre került egy udvari medence is ami nyáron fűthető is, 3.5 m átmérőjű, 1.20 mély, kör fix medence, belső római lépcsővel, napágyakkal, napernyővel ellátott, este megvilágított. Továbbá napelem is felkerült a tetőre. 

A Keményffy Falusi Vendégház / 4 napraforgós minősítésű/ Észak-Magyarországon a Világörökség részeként nyilvántartott Tokaj-hegyaljai Monokon Kossuth szülőfalujában található Miskolctól 45 km-re, Szerencstől 5 km-re ,Tokajtól 30 km-re a Szlovák határ közelében.
Otthonos, hegyvidéki környezettben, 6 hangulatos szobában kényelmesen, komfortosan berendezett /tv-84 csatornával, erős wifi, dvd, 3 fürdőszoba, klíma/ 20 vendég számára tudunk szállást biztosítani, a csend és nyugalom kedvelőinek. 20 fő feletti létszám esetén is !!!!!! van lehetőség további elszállásolásra a szomszédos házban.Továbbá ingyen biztosítjuk: törölköző, ágynemű, wc papír, folyékony szappan ,mosogatószer, valamint 1 üveg bor bekészítve  mint welcome drink a tulajdonosok jóvoltából.

Különálló épületünkben ahol  a konyha és étkező található ami teljesen felszerelt  a gasztronómia szerelmesei kipróbálhatják a kemencében való sütést is. Fedett 70 m2-es nagy teraszunkon bográcsozásra, szalonnasütésre van lehetőség, amihez ingyen biztosítjuk a tüzifát. Kipróbálhatja a fűthető kültéri fürdődézsát /ingyenes/ és az infraszaunát /fizetős/ is. Tájékoztatjuk,hogy a fürdődézsát a vendégek  maguknak fűtik az igényük szerint a megfelelő hőmérsékletre! Faanyag biztosított! Nyáron az udvari fűtött medencében is hűsölhet .A strandszezon elmúlásával  addig üzemel a medence  amíg a nappali hőmérséklet 23 fok alá nem süllyed. A szállástól 1 km-re található az Ingvár tó, ahol kiváló horgászási lehetőség van. A vadászatot kedvelők is kihasználhatják a gazdag vadállományban lévő környéket. Kiváló lehetőség sütésre-főzésre a kültéri-beltéri kemence, sparhelt is. Télen a hagyományőrző falusi disznóvágással várjuk kedves vendégeinket, meglepetéssel.

 

 

Szállás díjak

/ELFOGADUNK SZÉP KÁRTYA FIZETÉST IS :OTP, K end H,MKB/

Figyelem!    SZÉP kártya fizetés esetén a teljes szállás összeget kérjük előre utalni a szálláshely által megjelölt időpontig.

Megértésüket köszönjük!

 

TÉL FŰTÉSI SZEZON – Január 1. – Május 15   és Szeptember 15. – December 31. 

Télen hétköznap Hétfőtől-Csütörtök 

1 fő esetén 9900 ft/fő/szoba

2 fő esetén 8900/fő/éj

3 fő esetén 7900/fő/éj

4 fő esetén 6900/fő/éj

5-20 fő esetén 5900/fő/éj  + fűtésköltség gázóraállás alapján a mindenkori érvényben lévő piaci árral számolva !!!!         A jelenlegi piaci ár    1020 ft/m3        .A teljes ház fűtése ami függ a vendégek hőmérséklet igényétől is    egy napra!!!!  kb:15-20  m3 .Kérjük ez alapján számolni a fűtés díjat amit a helyszínen szükséges kifizetni.   Megértésüket köszönjük!!!

Télen hétvégén Péntek-Vasárnap

1 fő esetén  10900 /fő/szoba/éj

2 fő esetén 9900 ft/fő /éj

3 fő esetén 8900 ft/fő/éj

4 fő esetén 7900 ft/ fő/éj

5-20 fő esetén 6900 ft / fő/éj

KIVÉVE:ünnepnapok:

-karácsony,szilveszter,március 15,húsvét,május 1, október 23,november 1 = ezeken a napokon a nyári szállásdíj érvényes 

Kistestű kutya /6 kg-ig/ 3500 ft/éj/kutya

A szállásdíj az Ifá-t tartalmazza+fűtésköltség gázóraállás alapján a mindenkori érvényben lévő piaci árral számolva!!!

A jelenlegi piaci ár:      1020 ft  /m3. A teljes ház fűtése ami függ a vendégek hőmérséklet igényétől is    egy napra!!!!    kb:15-20 m3.   Ez alapján kérjük számolni a fűtésdíjat amit a helyszínen szükséges kifizetni.Megértésüket köszönjük!

NYÁR – Május 15- Szeptember 15

1 fő esetén 11900 ft/fő/szoba

2 fő esetén 10900/fő/éj

3 fő esetén 9900/fő/éj

4 fő esetén 8900/fő/éj

5-20 fő esetén 7900 /fő/éj

Kistestű kutya /6 kg-ig/ 3500 ft/éj/kutya

A szállásdíj az Ifát tartalmazza

Figyelem!Kérjük figyelmesen elolvasni FOGLALÁSI -LEMONDÁSI FELTÉTELEK!!!/lentebb a lap alján/

 

Kaució: Céges buli esetén érkezéskor 60.000 ft fizetendő biztonsági letétként. Készpénzben fizetendő! A letét kijelentkezéskor teljes egészében visszajár, amennyiben szemrevételezéskor úgy találják a tulajdonosok, hogy nem esett káresemény. Káresemény esetén a mindenkori érvényben lévő költséget ki kell fizetni a vendégnek. Extra takarítás esetén is levonásra kerül az összegből.

Legénybúcsú-lánybúcsú esetén a vendégház NEM kiadó!Megértésüket köszönjük!

 

Gyermekkedvezmény:

 • 4 éves kor alatt ingyenes
 • 4-8 éves korig 50 % kedvezmény

Fűtési szezonban vagy amikor éppen szükséges az időjárástól függően a gázfűtés óraállás alapján külön térítendő!!!

Fizetési lehetőség: előre utalás, helyszínen készpénz,SZÉP kártyák

Utalás esetén:Keményffy Kft  10300002-27003350-00003285

A házat lefoglalni a szállásdíj 40 %-val lehet!

16 fő felett ajánlani tudjuk az „Eszem-Iszom”Közösségi házat ami közvetlenül a vendégház mellett található, itt kényelmesen tudnak szórakozni, mulatni stb. különdíj ellenében, ha igénylik.

Természetesen a Keményffy vendégházhoz alapból tartozik egy közösségi hely mely 16 fő, befogadására alkalmas, valamint nyáron az udvari tágas fedett terasz is mely 70 m2 nagyságú, kíválóan alkalmas szórakozásra, étkezésre.

 

Az ár tartalmazza:

 • teljesen felszerelt konyha használata
 • Fedett teraszunkon lévő bográcsozó hely, szalonnasütő, kemence/kinti-benti/, sparhelt használata
 • törölköző,ágynemű
 • wc papír,kézmosó-folyékony szappan
 • takarító felszerelések,mosogatószer
 • Játék-szórakozási lehetőségek: gyermek udvari játékok, dvd-k, társasjátékok, ping-pong asztal ütőkkel-labdákkal,lengőteke,trambulin
 • darts ,black end white nyerőgép-pénz nélkül működő!
 • látványfűtéshez kandallófa
 • bográcsozáshoz-szalonnasütéshez fa,bogrács,tárcsa,nyárs,borospince használata
 • fűthető fürdődézsa,medence/nyáron fűthető/napernyővel-napágyakkal
 • IFA /100 Ft/, takarítási díj
 • Szobakerékpár

 

Az ár nem tartalmazza:

 • télen vagy igény szerint a fűtésköltség óraállás alapján
 • infraszauna  1 db zseton 1000 ft/30 perc

 

Foglalási, lemondási feltételek

Az előre lebeszélt és leadott létszám változása esetén érkezés előtt 7 nappal lehetőség van módosítani a létszámot, ez időn túli jelzés elmaradása esetén az eredeti létszám szerint kell fizetni a szállásdíjat, azaz az el nem jött vendég után is ki kell fizetni a díjat. Megértésüket köszönjük!

 • a foglalást a szállásdíj 40 %-ával, előreutalással lehet,SZÉP kártya esetén a teljes összeggel
 • 21 nappal az érkezés előtti visszamondás esetén a foglalót visszatérítjük
 • 14 nappal az érkezés előtti visszamondás esetén a foglaló 40 %-át visszatérítjük
 • 7 nappal az érkezés előtti visszamondást nem áll módunkban visszafizetni,foglalót vissza nem küldünk

 

Szeretnénk ha Ön minél gondtalanabbul töltené el nálunk idejét. Keressen minket akár személyesen, telefonon, levélben illetve e-mailben. Kellemes időtöltést kívánunk!

 

 

Figyelem!!!Az emeleti szoba az alsó szobán keresztül közelíthető meg.Onnan vezet lépcső az emeletre.Alul található 2 db egyágyas ágy ,az emeleten 1 db  francia ágy és 1 db egyszemélyes ágy.A MÁSIK EMELETI SZOBÁBAN TALÁLHATÓ 1 DB FRANCIA ÁGY ÉS 2 DB EGYSZEMÉLYES ÁGY.Ehhez a 2-2   szobához  tartozik 1-1  fürdő ami a földszinten található.Ez egy családi apartman.Ebből az apartmanból található 2 db.Természetesen minden szobában LCD Tv található.Az emeleti szobák klimatizáltak.A két apartman egy előszobából közelíthető meg jobbra -ballra.Minden szoba zárható.