Keményffy vendégház

  FIGYELEM! A VENDÉGHÁZ 2020 SZEPTEMBERÉBEN TELJES REKONSTRUKCIÓS FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT KÍVÜL -BELÜL .MEGÉPÍTÉSRE KERÜLT EGY UDVARI MEDENCE IS AMI  3,5 M ÁTMÉRŐJŰ  1.20 MÉLY KÖR FIX MEDENCE belső római lépcsővel AMI NAPÁGYAKKAL,NAPERNYŐVEL ELLÁTOTT.ESTE MEGVILÁGÍTOTT. TOVÁBBÁ NAPELEM IS FELKERÜLT A TETŐRE.:)

  A Keményffy Falusi Vendégház / 4 napraforgós minősítésű/ Észak-Magyarországon a Világörökség részeként nyilvántartott Tokaj-hegyaljai Monokon Kossuth szülőfalujában található Miskolctól 45 km-re, Szerencstől 5 km-re a Szlovák határ közelében.
  Otthonos környezettben ,6 hangulatos szobában kényelmesen,komfortosan berendezett /tv, dvd, 3 fürdőszoba,klíma/ 19 vendég számára tudunk szállást biztosítani. Lásd:alaprajz Figyelem!!!Az emeleti szoba az alsó szobán keresztül közelíthető meg.Onnan vezet lépcső az emeletre.Tehát alul található 2 db egyágyas ágy az emeleten egy francia ágy és egy egyes ágy.Ehhez tartozik egy fürdő ami a földszinten található.Tehát olyan mint egy családi apartman.Ebből az apartmanból van 2 db. A két apartman egy előszobából közelíthető meg .Minden szoba zárható.Különálló épületben lévő konyhánkban kipróbálhatja a kemencében való sütést is. Fedett nagy teraszunkon 70 m2 !!! bográcsozásra,szalonnasütésre van lehetőség. Kipróbálhatja a fűthető kültéri fürdődézsát /ingyenes/és az infraszaunát /fizetős/ is .A szállástól 1 km-re található az Ingvár tó ahol kiváló horgászási lehetőség van. A vadászatot kedvelők is kihasználhatják a gazdag vadállományban lévő környéket.  Kiváló lehetőség sütésre-főzésre a kültéri-beltéri kemence,sparhelt is ! Télen a hagyományőrző falusi disznóvágással várjuk kedves vendégeinket, meglepetéssel.
  Szeretnénk ha Ön minél gondtalanabbul töltené el nálunk idejét. Keressen minket akár személyesen,telefonon,levélben illetve e-mailben. Kellemes időtöltést kívánunk.

  Befogadó képesség: max 19 fő

  A Keményffy vendégház közvetlenül az “Eszem-Iszom” közösségi ház mellet található!

  Szállás díjak:

  TÉL FŰTÉSI SZEZON– Január 1 – Május 30 és Szeptember 1 – December 31

  Ebben az időszakban minimum 8 főtől fogadunk vendéget !

  5500 ft/ Ifá-t tartalmazza/fő/éj +fűtésköltség óraállás szerint

  NYÁR – Junius 1- Augusztus 31

  5500 ft/Ifát tartalmazza//fő/éj

  Kaukció:Legénybúcsú,lánybúcsú,céges buli stb.

  érkezéskor 50.000 ft fizetendő biztonsági letétként.Készpénzben fizetendő!A letét kijelentkezéskor teljes egészében visszajár amennyiben szemrevételezéskor úgy találják a tulajdonosok,hogy nem esett káresemény.Káresemény esetén a mindenkori érvényben lévő költséget ki kell fizetni a vendégnek.Extra takarítás esetén is levonásra kerül az összeg.

  Gyermekkedvezmény:

  4 éves kor alatt ingyenes

  4-9 éves korig 50 % kedvezmény

  Fűtési szezonban vagy amikor éppen szükséges az időjárástól függően a gázfűtés óraállás alapján külön térítendő!!!

  Fizetési lehetőség:előre utalás,helyszínen készpénz

  A házat lefoglalni a szállásdíj 50 %-val lehet!

  16 fő felett ajánlani tudjuk az „Eszem-Iszom”Közösségi házat ami közvetlenül a vendégház mellett található, itt kényelmesen tudnak szórakozni,mulatni stb. különdíj ellenében,ha igénylik.

  Díj: lásd „Eszem-Iszom” Közösségi ház díjak

  Természetesen a Keményffy vendégházhoz alapból tartozik egy közösségi hely mely 16 fő !!! befogadására alkalmas,valamint nyáron az udvari tágas fedett terasz is mely 70m2 !!! nagyságú kíválóan alkalmas szórakozásra,étkezésre.

  Az ár tartalmazza:

  -teljesen felszerelt konyha használata

  -Fedett teraszunkon lévő bográcsozó hely,szalonnasütő,kemence/kinti-benti/,sparhelt használata

  -törölköző

  -wc papír,kézmosó-folyékony szappan

  -takarító felszerelések,mosogatószer

  Játék-szórakozási lehetőségek: gyermek udvari játékok, dvd-k, társasjátékok, ping-pong asztal ütőkkel-labdákkal

  -darts ,csocsó, black end white nyerőgép-pénz nélkül működő!

  -látványfűtéshez kandallófa

  -bográcsozáshoz-szalonnasütéshez fa,bogrács,tárcsa,nyárs

  -ágynemű

  -IFA /100 Ft/, takarítási díj

  Az ár nem tartalmazza:

  -télen vagy igény szerint a fűtésköltség óraállás alapján

  -infraszauna  1 db zseton 1000 ft/30 perc

  Foglalási,lemondási feltételek:

  Az előre lebeszélt és leadott létszám változása esetén érkezés előtt 7 nappal lehetőség van módosítani a létszámot,ez időn túli jelzés elmaradása esetén az eredeti létszám szerint kell fizetni a szállásdíjat,azaz az el nem jött vendég után is ki kell fizetni a díjat.Megértésüket köszönjük!

  -a foglalást a szállásdíj 50 %-ával ,előreutalással lehet

  -21 nappal az érkezés előtti visszamondás esetén a foglalót visszatérítjük

  -7 nappal az érkezés előtti visszamondás esetén a foglaló 50 %-át visszatérítjük

  -3 nappal az érkezés előtti visszamondást nem áll módunkban visszafizetni,foglalót vissza nem küldünk

  Új email címünk: lukovics0426@gmail.com

  • Vendégházak

   “Eszem-Iszom” Közösségi ház

   „Eszem-Iszom”” Közösségi ház Teljes befogadó képesség :35 fő /itt szállás lehetőség nincs/ Tél Fűtési szezon : Január 1 – május 30 és Szepte

   Keményffy vendégház

   FIGYELEM! A VENDÉGHÁZ 2020 SZEPTEMBERÉBEN TELJES REKONSTRUKCIÓS FELÚJÍTÁSON ESETT ÁT KÍVÜL -BELÜL .MEGÉPÍTÉSRE KERÜLT EGY UDVARI MEDENCE IS AMI  3,5 M ÁT
  • Vélemények

   Tisztelt Tulajdonosok! Megérkeztünk a vendégházba a Rumi és Kordai család.Tetszik a ház és a kert ,ízlésesen van berendezve,kialakítva.A 2.[..]
   Kedves Gyuri,Kriszti,Magdi néni! Nagyon szépen köszönünk mindent,nagyon jól éreztük magunkat.Sajnos eltelt ez a pár nap is,bár tovább marad[..]
  • Programok

   Monoki hagyományőrző falusi disznóvágás

   2015-06-20
   Disznóvágás időpontjai ahova várjuk vendégeink jelentkezését. 2021 január 22-23-24 2021 január 29-30-31 2021 február 12-13-14 2021 február 26-27-28 2021 március 12-13-14 Ár: 31900 Ft/fő/2 éj + program + fürdődézsa használata  + 5 x 30 perc infraszauna igénybevételére zseton, 0-4 éves korig ingyenes, 4-9 éves korig 50 % kedvezmény.Részletes leírás a színes szórólapon. Figyelem! A program […]