Keményffy Falusi Vendégház | Monok
Keményffy Falusi Vendégház | Monok
Háttér
Háttér

"Eszem-Iszom" Közösségi ház /itt szállás nincs/

Teljes befogadó képesség: 35 fő /itt szállás lehetőség nincs/

Tél Fűtési szezon : Január 1. – május 15. és Szeptember 15. – December 31.

Nyár: Május 15 – Szeptember 15.

A közösségi ház bérleti díja szállás nélkül:

44000 Ft/nap/alkalom + fűtésköltség/ fűtési szezonban a mindenkori érvényes piaci árral számolva 367 ft m3 gáz esetén + takarítási díj:6000 ft. Extra takarítás díj  15000 ft  CSAK  abban az esetben kell kifizetni,ha szemrevételezés esetén  azt tapasztaljuk,hogy extra takarítást kíván a közösségi ház. Az alkalmi bérlés időtartama 13.00-tól – másnap 8.00-ig értendő. Ez időpont túlhaladása esetén a teljes díj újbóli megfizetése kerül felszámításra.

Kitűnő választás lehet ballagásra, céges rendezvényekre, névnapra, szalagavatóra, eljegyzésre.

Fizetési lehetőség: Előre utalás,helyszínen készpénz

Az ár magában foglalja a közösségi ház teljes használatát,ide értve a teljesen felszerelt konyha-étkezőt,wc-t,mosogatószert,hűtő használat stb.Kérjük vendégeinket,hogy minden esetben mosogassanak el maguk után.

Külön megbeszélés és díj ellenében a főzést is meg tudjuk oldani hagyományőrző falusi ételekkel pl:kemencében sült húsok, kenyérlángos, káposzta stb.

 

Foglalási szabályzat

Kaució:

Érkezéskor 60.000 ft fizetendő biztonsági letétként, amely készpénzben fizetendő. A letét kijelentkezéskor teljes egészében visszajár amennyiben szemrevételezéskor úgy találják a tulajdonosok, hogy nem esett káresemény. Káresemény esetén a mindenkori érvényben lévő költséget ki kell fizetni a vendégnek. Extra takarítás esetén is levonásra kerül az összegből.

 

Megértésüket köszönjük!