Keményffy Falusi Vendégház | Monok
Keményffy Falusi Vendégház | Monok
Háttér
Háttér

Gyermektábor

Vidék tematikájú nyári tábor , szünidei tábor, gyermektábor, gyerektábor, osztálykirándulás helyszín Monokon /Tokaj hegyalja/Kossuth Lajos szülőfalujában a Keményffy vendégházban!

A „Nyaralás ,mint nagyinál!”gyerektábor programban hangsúlyos a falusi életmód- a környezet- a természet ismerete és a sport. A gyerekek a saját maguk által készített termékeket haza is vihetik.

Lentebb olvasható a tábor értékelések!!

A gyerekeknek  állandó felnőtt pedagógus végzettségű segítője, felügyelője /2+1/van. A gyerekek a hét során különböző versenyeken mérik össze a tudásukat, erejüket.

A gyerekek naponta 3 alkalommal kapnak fő étkezést: reggeli,  ebéd, vacsora. Fő étkezések között igény szerint  zöldség, gyümölcsbefőtt, lekváros -zsíros-vajas kenyér is asztalra kerül. Édesség, csipsz, szénsavas-cukros üdítő nincs a táborban, de van helyette házi szörp. Elhelyezés: a Keményffy vendégházban .A gyerekek NEM emeletes ágyon vannak elszállásolva hanem 1 vagy 2 személyes biomatraccal felszerelt ágyakon-francia ágyakon.

A táborba csak 1-6 osztályos tagozatú!!! gyerekeket fogadunk! Ha most lesz a gyermek szeptemberben első osztályos vagy az 6. osztályt juniusban már befejezte ők még jelentkezhetnek!!!

Az életkori sajátosságokra figyelemmel készültek a tábori programok, emiatt van az életkori megkötés. Kérjük, hogy a gyerekek élményeinek kiteljesítése okán fogadják ezt el.

Nyári tábor program  

“Nyaralás ,mint nagyinál!”

1.  nap – Vasárnap

 2. nap – Hétfő – „Búzától a kenyérig”

3. nap – Kedd – “Bátor vagyok!”

 4. nap – Szerda – “Kúltúra és tánc “

5. nap – Csütörtök – „Ki mit tud?”

6. nap – Péntek

Élmény, Egészség – Monokon a Keményffy vendégházban!Nyári tábor – Vidék, Élmény, Egészség!

 

Részvételi díj  :

“Nyaralás ,mint nagyinál”

Bruttó 66900,- forint /turnus/fő(ottalvós részvétel )

Jelentkezési határidő:2023 Junius 4 

Kedvezményt adunk testvérpároknak közülük az egyik testvérnek – 2000,- Ft, a visszatérő táborozóknak – 2.000,- Ft a kedvezmény.

 

Jelentkezés, számlázás, fizetés

A JELENTKEZÉSI LAPOT KITÖLTVE /weblapon megtalálható www.kemenyffyvendeghaz.hu/ lehet jelentkezni a táborba. Közvetlen infó:30-9951871 Lukovics György . Itt lehet kiválasztani a turnust is . Kérjük ide küldeni a jelentkezési lapot: lukovics0426@gmail.com A jelentkezésről a szervezők értesítést kapnak. Ez után készül egy írásos VISSZAIGAZOLÁS, amelyet a megadott e-mail címre kiküldünk. Ha megfelelő, akkor vissza kell igazolni a szülőnek 2 napon belül és a kiválasztott tábor díját a visszaigazolás elküldése után 5 napon belül be kell fizetni a tábori díj 50%-át./Kedvezményes díjat márc.5-ig beérkezett összeg esetén lehet érvényesíteni/.A másik 50 % a helyszínen fizetendő.Kérjük a számlázási adatokat pontosan megadni!!Ezekről minden esetben elektronikus számla készül. FIGYELEM!!! Az 50% befizetése esetén válik véglegessé a jelentkezés!!! Amennyiben a jelentkező hibájából adódóan nem tudd megjelenni a táborban vagy a tábor menete közben a gyermek -szülő kérésére vagy bármilyen okból hamarabb véget ér a gyermeknek az ottlét ,úgy a befizetett összeg NEM JÁR VISSZA.Amennyiben a tábort szervező hibájából adódóan nincs megtartva a turnus úgy a befizetett összeg VISSZAJÁR!!

Ide kérjük utalni: Keményffy Kft MKB bank 10300002-27003350-00003285

Kérjük a közleménybe beírni a gyermek nevét, turnus időpontját!

Fontos!!! Kérjük,hogy a weblapon található “Szülői nyilatkozat táboroztatáshoz” legyenek szívesek letölteni- kitöltve,aláírva,az érkezés előtt max 4 nappal nem korábbi dátumozású papírt magukkal hozni a gyermek érkezésekor.

A „Nyaralás ,mint nagyinál” abban az esetben indítjuk el ha minimum 14 fő maximum 18 fő jelentkezik az adott turnusidőszakra.  Ha a jelentkezési minimum létszámtól kevesebben jelentkeznek abban az esetben a szervezők NEM indítják a tábort arra a turnusra,lehetőség van másik turnusra áttenni a jelentkezést a létszámtól függően vagy az addigi átutalásokat VISSZAUTALJUK.A gyerekek utaztatását a táborba a szülő vagy hozzátartozó feladata.A szervezők utaztatást nem vállalnak!A szervezők a táborváltozás jogát fenntartják.

Időpontok, turnusok,

2023 junius 25-30

 

A turnusok betelte után lehetőség van az esetleges újabb turnus elindításához

 


 

Jelentkezési lap

Szülő neve:

Gyerek/ek/ neve:

Telefonszám:

E-mail cím

Melyik turnusra jelentkeznek:

A választott szobatárs neve/több név is beírható/

A  nyilatkozatot kiállító törvényes képviselő aláírása:

………………………………………………………………………………………………

 


 

SZÜLŐI NYILATKOZAT TÁBOROZÁSHOZ

Tábor ideje:______________________

Leadási határidő: A kitöltött nyilatkozatot a táborozást megelőző négy napon belül, de legkésőbb a táborozás kezdőnapján kell átadni a tábort szervezőnek, táborvezetőnek

Jelen nyilatkozat kitöltésével igazolom, hogy

Gyermekem (táborozó neve): ______________________Anyja neve: _____________

Táborozó születési ideje:        ____________év_______hónap______nap

Táborozó lakcíme:    ir.szám____________________település____________________ (utca, út, stb)_____házszám

nem észlelhetők az alábbi tünetek:

 nincs -torokfájás,

 nincs -hányás,

 nincs -hasmenés,

 nincs -bőrkiütés,

 nincs -sárgaság,

 nincs -egyéb súlyosabb bőrelváltozás, bőrgennyesedés

 nincs -váladékozó szembetegség, gennyes fül-, és orrfolyás

valamint gyermekem tetű-, és rühmentes

-Gyógyszer allergia:  nincs    van:

-Étel allergia : nincs      van :

-Állandó  gyógyszeres kezelés: nincs   van:

-Epilepszia,cukorbetegség,tartós betegség: nincs     van:

A  nyilatkozatot kiállító törvényes képviselő neve:

A  nyilatkozatot  kiállító törvényes képviselő lakcíme:

 ________ir.szám____________________település____________________ (utca, út, stb)_____házszám

A nyilatkozatot kiállító törvényes képviselő telefonszáma: +36 ___________email:

Jelen nyilatkozatot gyermekem 20___. évi, fenti időpontban megjelölt táborozásához adtam ki.

Kelt.: ___________________,20  . ____________ hó_____ nap

Gyermekem megfelel a részvételi feltételeknek. Tudomásul veszem, hogy Tábor szervezői a fentiekre figyelemmel készítik el az árajánlatot. Ha a nyilatkozatot pontatlanul teszem és a gyermek nem felel meg a feltételeknek, akkor a Tábor szervezői megtagadhatja a gyermek fogadását és az addig befizetett tábori díj kötbérnek minősül és nem jár vissza!

Kijelentem, hogy a jelentkezési lapban megadott információk megfelelnek a valóságnak és a gyermekkel kapcsolatos valós körülményeket mutatják.

Nyilatkozatot kiállító törvényes képviselő aláírása

…………………………………………………………………………………………….

A “Nyaralás ,mint nagyinál”gyerektábor csak!!!1-6 osztályos gyerekeket fogad!

………………………………………………………………………………………………..

 

Jelentkezési lap és szülői nyilatkozat letölthető formátumban.

 


 

Számlázás

Számlázási név:

Számlázási cím irányítószám:

Számlázási cím település:

Számlázási cím utca, házszám:

Posta cím:

További kérés, információ, megjegyzés:

 


 

TÁBOR ÉRTÉKELÉSEK 

Rengeteg új élménnyel, saját készítésű termékekkel tértek haza a gyerekek. Nagyon szép környezetben, odaadó, kedves pedagógusok felügyelete mellett töltötték a tábor napjait. Köszönjük szépen!! Jövőre visszavágynak !!

Tetszettek neki a programok. Az udvar. Kedvesek voltak vele. Ízlettek az ételek.

Mint a tábort vezető pedagógusok szeretnénk köszönetet mondani a “tábor megálmodójának”, amiért lehetőséget adott, hogy ebben a szép környezetben, minden ötletet, kezdeményezést szabadon megvalósíthassunk. Minden anyagi segítséget megadott. A munkánkat segítő társaink is igazán jóindulatú, segítőkész, szeretetteljes EMBEREK voltak. A vendégház szobái igazán hangulatosak, kényelmesek voltak. Az étkezések alkalmával pedig igazán kivételes helyzetben voltunk, hiszen szinte “kívánságlistás” volt az ellátás (finom és sok!). A táborlakók mindenre fogékony lurkók. Élvezettel lehetett velük dolgozni, s láthatóan jó kis csapattá alakultak. Köszönjük a Szülőknek ezeket az aranyos gyerekeket!

Nagyon sok új dolgot és játékot tanultunk.A tanár nénik is nagyon kedvesek voltak.Sokat sütöttünk, főztünk.Nekünk nagyon tetszett a tábor. Egy életre szóló élmény volt.

Már érkezéskor szívélyesen fogadták a gyermeket és a családját is. Mosolygós , kedves tanár nénik, szép környezet. A gyermekem nagyon dicsérte a szállást és az ellátást /választható reggeli  /. Minden nap voltak izgalmas, de számukra nem megerőltető programok. Sok élmény , nagy kaland, az első teljes hét szülők, nagyszülők, család nélkül.

Kitünő pedagógusok és helyszín,a kisállatok aranyosak

Tényleg olyan mint nagyinál

Nem találkoztam még ilyen tartalmas programokat nyújtó táborral.Gyermekemnek óriási élmény volt.Az ételek abszolút a gyerekek ízlését szolgálta ki.Fantasztikus.

Kíváló pedagógusok,nagy terek,izgalmas programok

Kitűnően szervezett,gyerekközpontú tábor,ahol a gyerekek voltak a főszereplők.Változatos programok,melyek során megismerkedtek a falusi élettel